Shopping på Stockholms hästbutik

Jag följer Nina Rademaekers blogg och hon har någon form av samarbete med en butik i stan, Stockholms Hästbutik (fyndigt namn, va? ;-)). Igår kväll firade de 5-årsjubileum med lite erbjudanden och sådär så jag tänkte att jag skulle kika förbi.

Jag måste säga att det var en väldigt liten och ganska dyr butik. Trevlig, visserligen, men kanske inte mitt förstahandsval. Men nu var det ju som sagt lite extra rabatter och det är ju trevligt.

Jag kom hem med ett underställ från Kingsland (tröja + capribyxor) för 249 kr, ett par Roeckl-handskar för 369 kr (tror jag) och så en hovkrats, haha! Grejen är att Leon har ju allt man kan tänkas behöva men hans hovkrats är en sådan där enkel utan borste och jag är lite av en pedant, jag vill liksom att det ska bli RENT. Så nu har jag köpt en med borste på till Leon. Bra va?

På köpet fick jag ett iPhone-case från Kingsland för iPhone 4.

IMG_6192.JPG

Jag har en femma så skalet passar inte. Är det kanske någon av er läsare som vill ha skalet? Kommentera i så fall så skickar jag det med posten 🙂

Kram på er och trevlig helg!

6 tankar på “Shopping på Stockholms hästbutik

  • Ja, jag gillar att det är så tight och att byxorna är 3/4 så att det inte blir klumpigt under ridbyxorna. Kanske svårt att hitta underställ i Portugal? 😉 Åh vad jag längtar dit nu, det var allt för länge sedan. Saknar uppdateringar på din blogg. Nyfiken på vad som händer!

   Gilla

   • Haha, såg just detta, och nej, det var inte jag 😉 . Underställ hör numera till det förflutna även om vintrarna blir lite kyligare här med. Fast inte sååå kalla så långkalsonger behövs. Det var vantar ett par gånger i vintras och en tjock jacka, men så blir man ju varm när man rider med! Hoppas vi ses snart igen. I värmen!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s