Planer för resten av veckan

Är det fler än jag som känner höstdeppen komma smygandes? Kombinationen väldigt mycket jobb, rått väder och mörker är inte så… Energigivande.

Tur då att jag får träffa Leon imorgon! Man måste verkligen ha saker att se fram emot, roliga saker att göra. Jag behöver prioritera att träffa vänner. Det är svårt att hinna med men ger ju så mycket tillbaka!

Hur håller ni er pigga och glada under hösten?

Avslutar ned lite ljus i mörkret, nämligen soluppgången sedd från min flight i måndags:

IMG_6221.JPG

Kategorier allmänt, personligt

En reaktion till “Planer för resten av veckan

  1. Jag är verkligen i en sån period just nu. Försöker att vara positiv men det är inte alltid så lätt. Jag försöker hitta på saker, tänka på annat, tända ljus så det inte blir mörkt för att inte deppa ner mig 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close