En som kan få mig på bättre tankar…

… det är Leon det!

IMG_6224.JPG
Glädjen man känner när den här sötnosen kommer emot en i hagen ❤️

Jag är så otroligt glad för detta nyvunna intresse. Hästarna och ridningen skänker mig lugn och en välbehövlig paus när jobbet tar allt mer tid och tankeverksamhet i anspråk. I perioder när jag har mycket på jobbet drömmer jag ofta om just jobbet men nu blandas det upp med galna hästdrömmar. Underbart!

Ska skriva ihop lite mer om dagens pass nu på bussen. Håll ut!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close