Som en skänk från ovan

Okej, det var kanske lite väl bombastiskt uttryckt men ändå, jag blev så glad!

En av de senaste bloggarna jag har börjat följa regelbundet lade nämligen upp ett inlägg om nedsutten trav! Komplett med förklaringar, övningar och bilder. Det här ska jag lära mig!

1 tanke på “Som en skänk från ovan

  1. Hej! Hoppas allt är väl med dig, det är ju fredag idag äntligen! Haha jag såg ditt inlägg igår du skrev till mig, efter jag publicerat inlägget om nedsutten trav. Då gick jag in på din blogg och såg att du hade lite svårt med det. Det är så så kul! Snacka om typ tankeöverföring! haha så kul.. :)Är det något mer du har någon fråga över när det gäller ridning kanske kan ta upp det i ett nytt blogginlägg ? Trevlig helg!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s