Varför läser du min blogg?

För att veta mer om hur man kan äta på golvet?

IMG_6367.PNG
Wordpress statistik är inte världens bästa direkt men ibland kan man se vilka sökord folk använt för att hitta in hit. Och just idag låg golvätning på listan 😂

Men för att spinna vidare på temat varför ni besöker min blogg: vad är det just DU vill hitta/se/läsa om här på ryttarlivet.com?

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Varför läser du min blogg?

 1. Anledningen till att jag har fastnat för din blogg är precis som Amanda skriver. Jag vill följa din utveckling och du kan konsten att göra det intressant. Du skriver om dina tankar och funderingar, vågar ställa frågor, vågar visa att du inte kan allt eller tror att du kan allt. Dina välformulerade texter är lockande att läsa! 🙂

  Gilla

 2. Varför jag läser din blogg är för att jag vill följa din utveckling. Du har väldigt bra tänk och det är roligt att följa någon som verkligen vill detta. Det är superintressant att läsa om dina tankar och utvärderingar, fortsätt så!

  Gilla

 3. Hej hoppas du mår bättre nu! VIlket väder det har varit idag, helt fantastiskt! Vi red förbi ditt stall idag och jag försökte lista ut vilken häst du rider, men det gick inte något vidare haha…. Trevlig helg

  Gilla

  1. Inte? Han är en liten, söt, brun arab-vallack. Du får leta efter honom nästa gång 😉 Åh vad jag längtar ut dit nu. Ska bara bli frisk först!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close