Sjukstugan fortsätter

Halsontet har inte gett med sig och hosta, snuva och en extrem huvudvärk har tillkommit. Det enda jag gör är att ligga i soffan och ömsom sova, ömsom kolla på TV/mobilen. Jag lovar bättre uppdateringar när jag är på benen igen! Tills dess får ni gärna kika igenom gamla inlägg – och kommentera mera 😉

Kramar från soffan

8 tankar på “Sjukstugan fortsätter

 1. Hej! Jag hittade din blogg igår! Fastnade direkt! Jag är lite i samma sits som du har varit och jag började rida för ungefär en månad sedan. Har du en instagram man får följa? Är fruktansvärt dålig på att ta mig tiden att läsa bloggar…

  Gilla

   • Haha jag är redan helt hooked! Surfar nybörjartips och utrustning för fulla muggar! Blev sugen på att också starta en blogg för att dokumentera mina framsteg nu när jag hittat din!
    Kommer garanterat kika in dagligen:)

    Gilla

   • Det tycker jag absolut att du ska göra! Det är väldigt nyttigt att sätta ord på vad man lärt sig, dessutom kan man gå tillbaka och följa sin egen utveckling, påminna sig om saker man glömt och inte minst – få feedback från andra! Rider du på ridskola?

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s