Grattis Nina!

IMG_6393.PNGUnder denna sega helg då jag legat som fastklistrad i soffan på grund av en förjäklig förkylning så har jag i alla fall haft (för mycket) tid att läsa bloggar, läsa om dressyr, kolla youtube-klipp och följa Nina Rademaekersresultat i helgens tävlingar i Enköping.

Som ni som hängt med i bloggen vet så provred jag för Nina i förra veckan och i veckan som kommer ska jag och Leon rida för henne igen (om jag bara är helt frisk tills dess)!

Nina är bara 21 år (tror jag) och hon placerade sig med sin Bizet tvåa i gårdagens Intermediaire 1 och hon VANN dagens St George! Så himla häftigt! Väldigt inspirerande. Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att fortsätta lära från denna tjej.

För övrigt är jag fortfarande risig men jag tänkte att ni skulle slippa läsa mer om det nu 😉 Jag har varit hos doktorn, fått ett sjukintyg (skulle egentligen åka till Holland med jobbet imorgon men det blir nog inte av) och en flaska Cocillana. Så nu ska det väl bli bättring hoppas jag!

5 tankar på “Grattis Nina!

  1. Härligt att få träna för någon så duktig 🙂 Hade gärna tränat för Nina också då min pålla verkar va lite likadan som hennes, men jag bor tyvärr fel sida av landet 😦
    och tack för kommentaren, känns bra att höra! Fortsätt gärna att kika in 😀 Kram

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s