Grattis Nina!

IMG_6393.PNGUnder denna sega helg då jag legat som fastklistrad i soffan på grund av en förjäklig förkylning så har jag i alla fall haft (för mycket) tid att läsa bloggar, läsa om dressyr, kolla youtube-klipp och följa Nina Rademaekersresultat i helgens tävlingar i Enköping.

Som ni som hängt med i bloggen vet så provred jag för Nina i förra veckan och i veckan som kommer ska jag och Leon rida för henne igen (om jag bara är helt frisk tills dess)!

Nina är bara 21 år (tror jag) och hon placerade sig med sin Bizet tvåa i gårdagens Intermediaire 1 och hon VANN dagens St George! Så himla häftigt! Väldigt inspirerande. Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att fortsätta lära från denna tjej.

För övrigt är jag fortfarande risig men jag tänkte att ni skulle slippa läsa mer om det nu 😉 Jag har varit hos doktorn, fått ett sjukintyg (skulle egentligen åka till Holland med jobbet imorgon men det blir nog inte av) och en flaska Cocillana. Så nu ska det väl bli bättring hoppas jag!

Kategorier allmänt

5 reaktioner till “Grattis Nina!

 1. Härligt att få träna för någon så duktig 🙂 Hade gärna tränat för Nina också då min pålla verkar va lite likadan som hennes, men jag bor tyvärr fel sida av landet 😦
  och tack för kommentaren, känns bra att höra! Fortsätt gärna att kika in 😀 Kram

  Gilla

 2. Usch då hoppas det hjälper nu då!

  Gilla

  1. Än så länge hostar jag mindre men halsen är förjäklig. Länge sedan jag var sjuk såhär många dagar. Supertrist!

   Gilla

 3. Vad trist att du inte är bättre och kanske inte kan följa med till Holland! 😦

  Gilla

  1. Ja, jättetrist. Jag och en kollega har jobbar mycket på en presentation vi skulle göra som jag verkligen såg fram emot. Men, men, inte mycket att göra åt! Nu gäller det att bli frisk bara 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close