Ny header!

Jag tyckte att det var på tiden att byta ut min headerbild till en lite mer personlig. Så nu ser ni mig och Leon däruppe! Tyvärr har jag inte så mycket bra bilder än på mig själv som ryttare (blir mest mobilselfies ni vet…) men jag hoppas på bättring framöver. Vad tycker ni om nya headern, är den okej?

För flera år sedan jobbade jag en del med Adobes program Photoshop och Illustrator. Tycker att det är superkul och hade gärna trixat och fixat lite mer med headern till exempel. Nu är den helt oredigerad, inte ens lite text inlagd. Problemet är att jag inte längre har de där programmen! Och mjukvaran är så sjukt dyrt i förhållande till hur lite jag kommer använda den. Har ni kanske någr tips på motsvarande, liknande mjukvara som man kan skaffa gratis? Typ som OpenOffice är ett alternativ till Microsoft Office.

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Ny header!

  1. Pixlr.com är ett helt okej gratisprogram för bildredigering! Det är lätt att använda och det körs direkt i webbläsaren, ingen nedladdning behövs 🙂 Innan jag började med Photoshop använde jag mig utav GIMP (detta var väl 2010 men det kanske finns kvar än?). Tar tid att lära sig men har många bra funktioner! Kräver dock nedladdning men är helt gratis. 🙂 Om du endast ska använda Photoshop (eller annat Adobe-program) kan man ladda ner en gratisversion i 30 dagar, när dessa dagar har gått måste man köpa programmet för att fortsätta använda tyvärr.

    Gilla

    1. Tack för tipsen! Ska ladda ner GIMP och testa. Googlade fram en motsvarighet till Illustrator också, inkscape. Hoppas bara att de är hyfsat lika CS nu 🙂

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close