Softshellbyxor

Är det någon av er som har testat ett par sådana?

Eftersom jag rider Leon utomhus, i både ur och skur, så skulle jag vilja ha ett par lite varmare ridbyxor som passar hösten och vintern. De får gärna vara lätt fodrade och vara vind och vattenresistenta (hyfsat i alla fall). Dessutom måste de vara sköna och smidiga!

Har kollat runt lite och det verkar vara softshell som gäller. Har hittat modeller för mellan 600-2000 kr.

Tips mottages tacksamt!

IMG_6546.JPG

IMG_6547.JPG

IMG_6549.JPG

3 reaktioner till “Softshellbyxor

 1. Jag har ett par helskodda softshell från Horze, Grand Prix Thermo pro heter dem. Jag köpte mina billigt på tradera pga nån köpt fel storlek. 🙂 De är bättre än ”vanliga” ridbyxor mot kyla och väta, men de står ju inte emot vad som helst. På vintern om man rider ute mycket skulle jag verkligen rekommendera först och främst ett underställ i ull, och även en ridkjol (uhip t ex). Det finns INGET som är så varmt och skönt kring benen, och samtidigt smidigt att rida med. Eller en lång fodrad regnkappa i andasmaterial som ”delar sig” likt en ridkjol och som man sätter fast runt benen med kardborre. Jag köpte en sån i somras på rea, tyvärr är det ju nästan alltid billigast att köpa grejor när det är ”fel” säsong, och då kanske man inte vet att man behöver det.. haha!

  Gilla

  1. En sådan där kjol lät riktigt bra! Jag som precis köpt en overall :-/ Kanske var fel val… Är du nöjd med Horze-byxorna?

   Gilla

   1. Ja de är jag jättenöjd med.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close