Pannlampa och mörkerrädsla

Igår åkte jag ut till Leon efter jobbet och jag visste ju att det skulle vara mörkt där ute men det var becksvart! Alltså svart som ett svart hål. Kolsvart. Man såg inte vart man satte fötterna!

Eftersom Leons ägare har berättat att han är lite mörkrädd så var planen att ta en liten promenad ihop i mörkret för att känna efter. På med reflexer all over, varma kläder (-1), pannlampa på och ut!

IMG_6594.JPG
Snyggt, eller hur? 🙈

Leon traskade på bra de första stegen från stallet men när stallfönstren inte gav oss ljus längre stannade han. Med lite övertalning fortsatte vi framåt tills han fick syn på en superläskig plogpinne (en sådan där orange med reflexer på ni vet). Vi lyckades ta oss förbi även den. Fortsatte längs grusvägen en bit men jag kände att jag inte heller gillade att gå där i mörkret och bara se typ tre meter framför mig. Så vi vände tillbaka ganska snabbbt och då prasslade det till av något djur i buskarna och vi hoppade till båda två. Då såg jag till att vi stannade, tog det lite lugnt och åt morötter (inte jag dock).

Väl tillbaka i stallet (som var iskallt, burrr) blev det spa-time. Ryktade och pysslade i över 1,5 timme totalt. Älskar det!

IMG_6600.JPG
Tyvärr blev det inte så många bilder från kvällen men ni har ju både filmer och bilder i tidigare inlägg från den senaste veckan. Och ovanligt lite kommentarer, jag saknar er feedback så in och kika och berätta vad ni tycker 🙂

Nu – Malmö!

4 reaktioner till “Pannlampa och mörkerrädsla

 1. Jag är inte särskilt rädd för mörkret utan för vad som kan finns där i skogen. Tänk om man stöter på ett vildsvin mitt i mörkret. Usch!

  Gilla

  1. Ja usch!! Jag är både rädd för mörkret och ”monstren” som gömmer sig däri 😉

   Gilla

 2. Det är verkligen ingen hit att åka till stallet när det är så mörkt ute! ;/
  sv: Haha ja, det är väl inte supertidigt kanske men är man van att kliva upp kl 10 varje dag så är 7.30 extremt tidigt 😉

  Gilla

 3. Jag förstår honom, jag är också mörkrädd. Hua!!

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close