Förkyld IGEN!

IMG_6391.JPGJag har varit en sådan där som inte har tagit en en enda sjukdag på år och dar. Inte för att jag har ”härdat” (kanske någon gång då) utan för att jag hållit mig frisk. Men den här hösten/vintern alltså…

I förrgår bestämde jag mig för att äntligen ta mig i kragen och köpa ett träningskort. Jag började så smått se fram emot simning, yoga, zumba, att svettas, att få träningsvärk. Och inte minst bastun efteråt! Åh!

Så vaknar jag igår morse och känner mig lite sådär sträv i halsen ni vet? Bestämde mig för att INTE börja träna och bli sjuk. Och sköljde näsan på sambons inrådan (Varning! Gör aldrig det!). Sov oroligt, och vaknar superförkyld idag. Alltså jag orkar inte!!

Jobbade ändå (lite förkylning har ju inte dödat nån) men fick gå hem tidigare till slut. Och nu ligger jag här på soffan igen. Jag som äntligen skulle bli stark och smidig igen! Tröttsamt värre.

Har ni nån fantastisk huskur på lager så hit me!

Kram

7 tankar på “Förkyld IGEN!

 1. Det är många som har sånt här att man är sjuk och efter ett tag kommer det tillbaka igen. Jag själv är fortfarande smått förkyld hela tiden….
  sv: Provade gummistövlarna idag och älskar dem! De är guldvärda och jag förstår inte varför jag inte köpt gummistövlar innan haha. Men dessa är lite fodrade vilket gör att de inte blir så kalla som andra gummistövlar kan bli 🙂

  Gilla

  • Supertrist. Jag brukar verkligen aldrog vara sjul och blir jag det så är det lite snorigt på sin höjd. Men dessa två förkylningar har helt däckat mig!

   Tror du att man kan rida i stövlarna också eller lämpar de sig mest för att gå till/från hagen med?

   Gilla

 2. Haha oj sån otur du har :3 Något som hjälper mig vid halsont är att ta honungsvatten (varmt ofc) och låta en stark halstablett smälta och blandas med drycken! Det är inge vidare gott men det är värt ett försök tycker jag 🙂 Krya på dig~

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s