Hur ofta ska jag uppdatera?

Kategorier allmänt

En reaktion till “Hur ofta ska jag uppdatera?

  1. Jag svarade 3-4 ggr per dag men det ju bara för att jag gillar din blogg så mycket 😉 Tycker självklarat att du ska uppdatera när du vill, kan och orkar!! Tack för inspo, du fick mig att våga börja rida igen efter 20 års upphåll. Nu har jag klarat av 3 lektioner =) Ha det gott och lycka till med allt!! /Jessie

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close