Det här får mitt hjärta att studsa av glädje!

❤️❤️❤️
IMG_6786.PNG
❤️❤️❤️

Tack Jessie för din fina kommentar! Det känns superhäftigt att lilla jag har kunnat inspirera dig att börja rida igen. Att hitta energi och glädje i att möta dessa fantastiska djur efter många år utan dem. Jag hoppas att jag kommer kunna fortsätta att inspirera dig här på bloggen och att vi kan följa varandras väg länge. Jag önskar dig all lycka med din nyupptagna hobby!

Kramar,

Isabella

Annons
Kategorier allmänt, personligt

4 reaktioner till “Det här får mitt hjärta att studsa av glädje!

 1. Åh vilket härlig kommentar! 🙂

  sv: Ja Ida är lite ”bloggkänd” eftersom hon har varit väldigt speciell i sin satsning och därför nämnt ofta på olika stora sidor så det känns riktigt roligt att ligga över henne, och alla andra på portalen just nu! 😀 Har faktiskt inte någon koll alls på min statistik då jag tycker det är så krångligt att behöva logga in på Google varje gång haha 🙂

  Gilla

 2. Tack så jättemycket för din kommentar! Du har en superfin blogg som jag garanterat kommer stanna kvar och läsa! 🙂

  Gilla

 3. Va kul att du blev så glad =) Men det är faktiskt sant! Jag trodde inte att jag skulle våga mig upp på en häst igen. Tänkte att jag för gammal, för tjock och för feg. Tänkte att jag inte skulle ta mig upp på hästen, att jag skulle få svindel, att jag hade glömt hur man rider i största allmänhet. Jag sökte pepp och sökte på ”börja rida som vuxen” på nätet och hittade din blogg. Efter att ha läst
  några av dina inlägg så tog jag mod till mig och anmälde mig. Just den veckan hade någon hoppat av i min grupp så det var bara att börja på en gång. Är fortfarande nervös när jag ska rida men jag älskar det och är så glad att jag tog steget. Så självklart kommer vi följas åt här, jag tänkter ALDRIG sluta rida igen!!

  Gilla

  1. Du gjorde verkligen min dag, eller vecka faktiskt med din kommentar! Det är ju superhäftigt att du har börjat rida igen – heja heja heja!!! Nu fick du mig inspirerad att skriva lire mer om just vad som kan hålla emot men varför man ska våga ändå. För jag känner igen rädslorna och de negativa tankarna. Ska fnula på det! Kämpa på nu och njuuuut av ridningen och kontakten med hästarna. Stor kram!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close