Hej!

IMG_6792.JPGJag är ledsen för lite sämre uppdatering än vanligt, men igår var jag helt däckad. Orkade bara med att jobba lite med datorn på magen i soffan.

Idag har jag känt mig bättre och har kunnat jobba ikapp en hel del. Torsdagar är ju min medryttardag och jag vill verkligen inte ställa in. Leon fick nya skor igår och behövde ta det lugnt så det passade ju bra. Jag packade med mig Sintra i bilen och åkte dit, ryktade och promenerade en liten bit alla tre. Leon och Sintra kommer bra överens, jättekul!

Jag hade med mig kameran och knäppte några bilder. Tyvärr har jag inte hunnit föra över dem än, men det kommer mera – jag lovar (bilderna i inlägget fotade jag med mobilen av kameradisplayen, därav den dåliga kvaliteten)!

IMG_6791.JPG

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close