Nya (vinter)skor

Jaha, här ligger jag i sängen och kan inte somna. Då kan jag ju berätta en typisk nybörjaranekdot för er:

När jag tog in Leon till stallet idag så såg jag direkt att han liksom hade nåt under hovarna. Jag tänkte ”stackaren måste ha så mycket packad lera i hovarna att de liksom rundats. Det är bara att gripa tag i hovkratsen och börja!”. Sagt och gjort, upp med första hoven och – nämen?! – tadaaaa – vinterskor! Sådana har jag aldrig sett förut (har ju bara ridit ridskolehästar som inte får några vinterdojor).

Nu vet jag i och för sig inte om det kallas för vinterskor heller men det var skor med broddar på.

IMG_6793.JPG

För övrigt kände jag i tårna idag att jag själv skulle behöva ett par vinterpjuck i stallet/till ridningen. Det känns dock väldigt olockande att lägga pengar på. Jag vill rida privatlektioner istället! Har ni något tips på billiga men ok vinterskor man kan rida i?

2 tankar på “Nya (vinter)skor

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s