Pizza och soffhäng

IMG_5392.JPGDet blev det av denna fredag. Både jag och Andreas är ganska slitna och man har verkligen börjat längta efter den där långa julledigheten nu. Blev till att köpa pizza och bo i soffan hela kvällen. Pizzabilden ovan är dock inte tagen i soffan utan vid Gardasjön i somras. Och nej, italienska pizzor var inte mer fantastiska än sina svenska kusiner. Tyvärr.

Imorgon ska jag till ridskolan och om allt går enligt plan ska jag rida en för mig ny häst – Pommac – som kanske blir den jag rider programridningen med senare! Spännande!

Lucia vet jag inte riktigt hur jag kommer fira dock. Hur (om) firar ni?

Kram!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close