Häst- och hundpromenad

Det är illa, jag vet. men jag använder än så länge bara autoprogrammet (dock ofta med manuellt fokus) när jag fotar med min kamera (en Canon 600D). Men bilderna blir i alla fall ganska bra tycker jag!

Visst är de fina ihop mina två hjärtan? Jag måste säga att de kommer otippat bra överens. Leon är så lugn och fin, böjer sig ner, sniffar lite och sen var det klart. Sintra är stencool och promenerar bredvid utan problem och Leon höll koll på vart hon var. Supergulliga!

sintra

sintra2

ska vi gå eller inte
”Ska vi gå eller ska du stå där och fota eller?”


sluta ät
Vad gör han? Äter… gräs…?”

3 reaktioner till “Häst- och hundpromenad

 1. Jättefina bilder! Autoprogram är ju toppen till spontanbilder, vilket det ju ofta blir när det är djur man fotar! Mvh ex-fotograf 😊

  Gilla

  1. Tack! Jo, visst funkar det med auto men jag skulle verkligen vilja lära mig fota på riktigt. När jag var yngre läste jag faktiskt en fotokurs i gymnasiet, men då var det analogt som gällde, mörkerrum och grejer och en gammal Nikon. Inte samma sak nu med min Canon digitalsystemare, och jag minns inte ett jota om slutartid, brännvidd och bländare 😦 Skulle behöva gå runt och fota tillsammans med en fotograf en dag så att man lärde sig igen, för kul är det!

   Gilla

   1. Testa med slutarautomatik eller bländarautomatik och se vad kameran väljer (efter att du alltså satt det ena värdet, plus ISO) så tränar du snart upp ditt öga för olika ljusförhållanden, vad du vill ha för skärpedjup osv! Det är ju bra med digital teknik för att fräscha upp minnet utan att det behöver kosta en förmögenhet i framkallning! 😉

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close