Vinterskor (till ryttaren)

Jag bad er om tips och Ellen skickade en länk till dessa fordrade skor från Hööks.

Priset är ju helt okej men jag undrar om de är tillräckligt varma? Är det någon som har ett par och kan recensera dem? Jag vill kunna använda dem både i stallet och när jag rider (utomhus).

hööks sko

Annons
Kategorier allmänt

4 reaktioner till “Vinterskor (till ryttaren)

 1. Det är möjligt att de här är bra, just de har jag inte testat! Har haft två andra vskor från hööks, och de båda har spruckit i sulorna efter mindre än en säsong. Å andra sidan använder jag dem ju rejält (varje dag) men ändå.. Njet, tyvärr för dålig kvalitet för mina behov! Jag skulle rekommendera Mountain Horse, Ariat, Blundstone eller Graninge. Ullsulor för 50 spänn är också en hit, ull värmer bättre än alla dessa fuskpälsfoder i syntet tycker jag! Mät gärna stigbyglarna du brukar rida i så du inte köper för breda skor. Det har jag också lyckats med (såklart) och det är inte kul att ha stigbyglarna längst ut på tån, haha! Eller så är det bara för att jag har så stora fötter, folk som har 37-38 kanske inte är med om det? 😉

  Gilla

  1. Jag har storlek 36 så förhoppningsvis passar även lite kraftigare skor i stigbygeln, men det var en bra grej att påminna om för jag vet att Leons stigbyglar faktiskt är väldigt smaka!Jag gillar ju Blundstones, men finns de i nån fodrar variant? Jag fryser så lätt om fötterna och är rädd att ullsula + raggsocka inte ska räcka, utan skon själv måste vara fodrad också 🙂

   Gilla

 2. Det var dem skorna jag köpte i veckan 🙂
  Jag provade att rida i dem idag och de var jättesköna och jag frös inte. Dock red jag inget längre pass då det var uppvisning och jag bytte bara skor precis innan jag skulle rida och bytte när jag skulle ut i hagen. Jag är iallafall jättenöjd med dem hittills 🙂
  Eftersom vi verkligen har det kladdigt i hagarna och så nu så vill jag inte använda dem då. Men är det inte så lerigt som nu så använder jag dem absolut under hela tiden 🙂

  Gilla

  1. Det låter ju lovande! Kanske blir ett köp då! 🙂

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close