Ojojoj, vad har jag gett mig in på…

Som många av er vet så hade jag anmält mig till en dressyrkurs som skulle gå idag, annandagen, men som tyvärr blev inställd. Lösningen blev att istället för två lektioner om 75 min vardera plus ett teoripass så skulle jag få en timme privatlektion + rida själv en timme. Det motsvarar absolut inte en kurs men det var det bästa som gick att ordna och jag var så himla besviken att kursen var inställd att jag ändå ville göra det bästa av situationen.

Nu har jag i alla fall kommit hem från stallet och känner bara ”herregud – vad har jag gett mig in på?!” – jag är ju anmäld till programridning på söndag och det känns ärligt talat sådär…. :-/

Berättar mer om dagen sen. Nu – duschen!

Kategorier allmänt, dressyr

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close