Vilken härlig dag!

Igår kväll gick jag och Andreas ut och åt indiskt (älskar indisk mat!) och därefter såg vi Interstellar på bio. Riktigt bra film som jag rekommenderar er att se (jag var lite orolig över att se en tre timmar lång rymdfilm men tiden bara flög iväg).

Vi kom hem ganska sent, efter midnatt och jag sov så himla skönt i natt! Vaknade vid nio och halv elva tog jag bilen ut till stallet och Leon. Vi red ut tillsammans med två andra ekipage. Superhärligt och mysigt med den strålande solen och trevligt sällskap!

Nu – duschen och så ska jag slänga mig i soffan med min hund på magen och läsa The Secret!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/ccf/61700017/files/2015/01/img_7017.jpg

En reaktion till “Vilken härlig dag!

  1. Så mysigt det ser ut 🙂

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close