Pizzahäng

Sedan jag kom hem från stallet vid fyratiden har vi tvättat inför vår resa och därefter åkt hem till min lillebror med tjejs nya lägenhet. Eller lokal. Eller lägenhet to be. De har köpt en lokal som ska byggas om helt enkelt. Vi köpte hämtpizza och fnulade på smarta idéer för att förverkliga lägenhetsdrömmen.

Det blev alltså ingen Mello för oss. Jag har alltid varit ett riktigt Mello-fan men de senaste åren har jag helt tröttnat. Det är för många deltävlingar och röstningar och alldeles för många dåliga bidrag. Det blir långdraget och segt tycker jag. Kollade ni ikväll? Fick ni någon favoritlåt/artist?

Nu blir det i alla fall bums i säng för klockan tio imorgon bitti ska jag vara på ridskolan och redo för lektion! 🙂

Kram och god natt!

Kategorier allmänt

En reaktion till “Pizzahäng

  1. Min favorit var Saade hehe och ja det gick ju bra för honom 😉

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close