Mitt samtal med ridläraren

IMG_6893

Jag lovade er för ett par veckor sedan att jag skulle prata med min nya ridlärare och uppdatera er om hur det gick.

Det jag skulle ta upp var: mål för gruppen, individuella mål samt lektionsplan (terminsplan).

Tyvärr finns det väldigt begränsat med tid att prata med ridlären. Lektionen innan och vår lektion går i ett. Efter lektionen är hon klar men försvinner direkt efter lektionens slut.

Jag hann i alla fall med att byta några ord om just lektionsplan. Var fjärde lektion är det markarbete på schemat och var femte hoppning. Övriga tre dressyr. Mer exakt än så kunde hon inte vara men jag kommer fråga varje gång vad vi ska göra nästkommande lektion, så att man kan vara lite förberedd i alla fall.

Mål för gruppen har hon inte diskuterat med oss men enligt ridskolans hemsida är detta målen för nivå H2 och H3 (jag rider i H2+):

IMG_7387

Individuella plan och mål verkar inte finnas på kartan riktigt.

Jag undrar om terminen kommer avslutas med att vi får rida för Ryttarmärke 2 (och/eller LC:1). Jag hoppas det! Tittar man på målen så är hoppningen den stora utmaningen för mig. Där ligger jag ljusår efter mina kurskamrater.

2 reaktioner till “Mitt samtal med ridläraren

  1. Tog du någonsin något/några ryttarmärken? Jag fick ta ridborgarmärket i våras och den här terminen börjar vi med märke 2 🙂

    Gilla

    1. Hej Rebecka! Jo, jag tog första märket för ett tag sedan 🙂 Du kan läsa om det här: https://ryttarlivet.com/2014/12/13/lektion-nr-53-och-ridborgarmarket/ Grattis till ditt första och lycka till med tvåan!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close