Nya stövlar!

Jag ska göra ett inlägg om mina fynd från GHS när jag har hunnit fota dem allihopa men jag kan inte vänta med dessa… Det blev ett par italienska stövlar som jag föll för på Eurohorse. De är i barnstorlek (36) så de är kanske lite, lite korta men det bryr jag mig inte om 😉 De är handsydda i Italien och verkligen supersnygga!

stövlar

Vad tycker ni?

6 tankar på “Nya stövlar!

  1. Jättefina! Kände du nån skillnad med ridningen?

    Jessie, köp ett par! Jag kan inte rida i nåt annat än stövlar. Helt annan känsla tycker jag.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s