Indiskt och Meningen med livet

Ikväll efter dagens Leon-stund svidade jag om och så gick jag och Andreas ett kvarter bort till en trevlig indisk restaurang och åt smaskigt! 

Därefter begav vi oss till Cirkus (första gången jag var där) för att se Alex & Sigges show Meningen med livet. Brukar ni lyssna på deras pod? Jag har träffat dem genom jobbet ett par gånger så de bjöd in oss att se showen. Den var faktiskt riktigt kul och killarna bjuder verkligen på sig själva (ibland kanske lite för mycket, haha!…). 

   

 

Nu blir det läggdags för jag ska upp tidigt och åka till Leon före jobbet tänkte jag.

Sov gott!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close