Uteritt i solen

lerig3

Jag är helt löjligt glad över vädret som varit så fantastiskt fint den här veckan! Igår kunde jag rida ut i början av kvällen – utan jacka! Hade bara underställströja och en ziptröja över. Underbart!

Efter att jag och Leon nu har tränat på banan alla dagar utom en då jag bara gick på promenad och övade lite från marken så tyckte jag att det var dags att bara rida ut, utan några krav. Leon, som verkar ha blivit världens gyttjeälskare var väldans lerig när jag plockade in honom från hagen, så det tog väl knappa timmen innan vi kom iväg. Under tiden hade Leon somnat av spa-behandlingen 😉 Så, ja, han var rätt så seg den första halvtimmen av vår lilla tur. Det var egentligen först när vi kommit förbi hälften och alltså var på väg hemåt som han vaknade till. Vi skrittade 90% av tiden men drog även några galoppsträckor. Leon älskar verkligen att få galoppera på och sträcka ut lite och frustar hela vägen hem efteråt 🙂

Några bilder från hästryggen:

närbild

utsikt från ryggen   framåt

stallet

Hemma!

Har ni också haft härligt vårväder hos er? Man får så mycket mer energi nu är det börjar bli ljusare, hagarna inte är helt söndergeggade och man slipper otympliga ytterkläder!

2 reaktioner till “Uteritt i solen

  1. Vilken härlig ridtur! 🙂
    Här har det varit storm och har regnat till och från idag.. 😦

    Gilla

    1. Åh nej vad trist 😦 Här har det blåst rejält men solen tittade fram på eftermiddagen iaf. Hoppas på fler vårfina dagar!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close