Tips på tränare i södra Stockholm (Botkyrka)

  

Oj oj vad jag längtar till Leons flytt. Nu när jag har bestämt mig för att sluta på ridskolan och enbart rida Leon (och ta privatlektioner då och då) så vill jag ju bara att det ska ske – nu!

Men än dröjer det ett par veckor och sedan ska han vänjas in vid det nya stället. Och så blir det dags för bete och jag vet faktiskt inte riktigt vart han kommer stå då men jag hoppas nog att det blir omkring det nya stället så vi kan få lite rutin där ändå.

Oavsett så kommer jag behöva hitta en bra tränare som kan komma ut dit. Därför undrar jag om ni har några tips på ridlärare/instruktör/tränare i södra Stockholm?

Ni vet vad jag söker – någon som har ett genuint intresse för detta och verkligen vill se sin elev utvecklas. Det är också viktigt med en sund hästhållning och att personen alltid ser till hästens bästa!

Alla tips mottages tacksamt här i kommentarerna eller till ryttarlivet@gmail.com

Tack!

4 tankar på “Tips på tränare i södra Stockholm (Botkyrka)

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s