Ett helt år har gått…

… sedan jag träffade Kicki, Peter och deras lusitanos i Portugal! Och det har gått över två år sedan jag besökte min släkt där nere 😦 

  
För ett år sedan (du hittar inlägget här) var jag fortfarande nybörjare på alla sätt och vis, jag hade till exempel bara galopperat en gång tidigare tror jag! Det hade varit kul att åka ner igen och se om jag utvecklats. Dessutom vill jag ju hälsa på släkten!

”Men åk då!” tänker ni kanske? Ja, jag vill! Men jag har 25 dagars semester som ska räcka till både sommarsemester, nån weekend, gärna en sväng till solen i vinter och så nån klämdag här och där. Ja, det räcker de ju inte till som ni förstår. Fasen! Det finns så många resor jag vill göra – och detta är en av dem som står högst på listan! Minst en vecka i Portugal vill jag ha ❤️

Men ikväll blir destinationen ridskolan! Hoppas på en lärorik och kul lektion.

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close