Helgupdate!

leon_isabella3

Det blev lite av en bloggpaus här i helgen, jag har helt enkelt njutit av att vara ledig och glömt av bloggen.

I fredags var jag ju i Örebro på jobb och kom hem igen lördag vid lunchtid. Då slängde jag mig i sängen för att sova ikapp lite och därefter åkte jag och Andreas ut på världens mysigaste picknick vid havet.

Idag har jag spenderat  i stort sett hela dagen i stallet/på hästryggen. En läsare, Amanda, följde med och fotade. Supertrevlig tjej och jättekul med lite nya bilder på mig och Leon! Värdet har varit på topp i helgen, så jäkla underbart (ursäkta språket) och det var varit en toppenhelg på alla sätt och vis. Inte blev den sämre av att jag efter stallbestyren tog bilen till Amandas extrajobb där jag fick gå på hennes yogapass. Jösses vad stel jag blivit av ridningen, det gjorde inte lite ont kan jag säga!

Men nu ska jag gå igenom bilderna. Här ovan ser ni ett smakprov 🙂

4 tankar på “Helgupdate!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s