Next stop: Berlin

 
Sådärja, nu var man på Arlanda igen. Känns som att det har blivit mitt andra hem det senaste året, haha! Nu bär det av mot Berlin för möten och team building. Eftersom jag reser redan ikväll har jag klätt mig slappt och bekvämt.

Vädret idag har varit F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T! Äntligen sommar! Sintra väckte mig redan vid halv nio då hon upptäckt att det var väldans soligt. Hällde upp yoghurt och åt den med de färska bären som blivit över från igår – mums! Därefter gick jag och Sintra på skattjakt (geocaching som jag berättade om tidigare). 

   
 

  

  

 

Har förberett inlägg till de kommande dagarna. Nu, dags att jobba. Vi hörs snart igen!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close