En skitbra vecka

Ja, i ordets rätta bemärkelse då.

En liten veckorapport hittills: I måndags skickade jag ett spontansms till min kompis H – ”ska vi kolla in meteorregnet ikväll?”. Hon tyckte det lät toppen (såklart!) så vi förberedde termosar med varm choklad och te, packade ner sittdynor, plädar, kakor och godis. Klädde oss i hundra (okej, tre) lager och hämtade upp mamma på vägen.

Väl på plats var det liiite för upplyst runtomkring men vi såg ändå ca 30 ”stjärnfall” (meteorer) på timmen vi var där. Superhäftigt och väldigt mysigt med en spontan kvällsutflykt såhär en vintermåndag. Efter en timme kändes det kallt så vi hoppade in i bilen för att köra hem. Trodde vi. Vakten för området hade nämligen låst bommen så vi kunde inte köra ut!!! Ett par samtal och en halvtimme senare blev vi i alla fall utsläppta. Var väl i säng vid ett-tiden, men det var det värt! Om inte…

…Sintra skulle ha blivit magsjuk igen. Hon väckte mig varannan timme för att gå ut och bajsa. Sista gången orkade jag inte och då blev det mattan istället… Suck! Lesson learned. På jobbet igår hann hon inte ens med att säga till utan det bara sprutade. Happ. Blev till att skrubba och gå hem. Och så här såg det ut efter natten till idag onsdag:


Lovely!

Så nu går hon på specialfoder och nån tarmmedicin som jag hoppas ska hjälpa. Ge mig en hel natts sömn, please!

Tur att hon är söt i alla fall!

 

Men, jag har också hunnit med julmiddag med jobbet, vilket var riktigt trevligt och gott. Så sammanfattningsvis en vecka som varit både skit och bra.

Nu längtar jag till lördag och terminens sista ridlektion!

Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close