Vad vill DU att jag ska skriva om?

Finns det något ämne eller någon särskild fråga som du vill att jag skriver om? Jag vet ju att ni verkligen uppskattar mina lektionsrapporter men däremellan vore det kul att skriva andra typer av inlägg – men om vad?

  
Avslutar med en bild på ridskolans sötaste skäck. Visst är hon bedårande?

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Vad vill DU att jag ska skriva om?

  1. Något som du gärna får beskriva mer om är hur man hanterar olika ”sorters” hästar. Exempelvis en häst som är ”för snabb” och som är svår att trava långsamt med. Eller hästar som är besvärliga i boxen, drar med huvudet när man rider, etc.

    Gilla

    1. Bra ämne och jag ska försöka skriva något om det utifrån mina erfarenheter 🙂 Tack för tipset!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close