Är man ryttare eller en trött bulldog?

trött

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Andreas följer med till ridskolan och tar världens pangbild, skärpan på rätt ställe och allt. Och hur ser jag ut? Som en trött bulldog!!

Kolla själva:

trött bulldog

Alltså, jag vet inte vad det är med ridning men jag ser alltid helkonstig ut i ansiktet. Kan det vara fullt fokus i kombination med avslappning och trav som gör att ansiktet bara hänger? Usch, det är ju nästan (men bara nästan allts) så att man blir sugen på att bli en sådan där som sminkar sig innan stallet. Men då skulle jag väl bara addera utsmetad mascara till bilden 😛

Tur att hästarna inte bryr sig om ”the looks” i alla fall!

Nån som känner igen sig?

Kategorier allmänt

6 reaktioner till “Är man ryttare eller en trött bulldog?

 1. Ja, inte blir man vackrare med ridhjälm! Tror att det beror på hakbandet trycker ihop ansiktet.

  Gilla

  1. Ja, det tycker jag att vi skyller på! Hehe!

   Gilla

 2. Hehe, ja man ser rolig ut när man koncentrerar sig! Jag försöker alltid le när jag rider på tävling, får försöka börja göra det mer på träningar också! Fast ibland ser man då ut som en trött bulldogg med ett fastklistrat desperat leende. Sånt man får ta! 😉 Hahaha

  Gilla

 3. Hahahaha jag har oxå en sån bild på min dator hemma. Man set ut som om man är hundra år gammal och man vill inte se sig själv i spegeln nå mer gång 😂

  Gilla

 4. Känner helt klart igen det där haha… Förstår inte heller vad som händer :’D

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close