Biokväll!

  

Ikväll mötte jag upp Denise på Mall of Scandinavia för lite mat och bio. Så kul att träffa henne igen, det var allt för länge sedan sist. Det blev indiskt och sedan såg vi Zootropolis! Riktigt bra animerad film som bjöd på en hel del skratt! 

  
Minns ni att jag och Denise bestämde oss för att åka till Gothenburg Horse Show tillsammans förra året, fast vi aldrig ens hade träffats innan? Haha, rätt galet när jag tänker tillbaka på det, särskilt eftersom vi BILADE från Stockholm och tillbaka och sov i samma säng i Göteborg 😂 Men vi hade ju läst varandras bloggar ett bra tag så det kändes ändå som att vi var goda vänner redan och vi hade SÅ KUL ihop. 

Vi och Roffe på Ryttarfesten:

  

Kategorier allmänt

En reaktion till “Biokväll!

  1. Fantastisk blogg, kul att ni hittade varandra på det sättet haha! 😀

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close