#Ryttarlivet100: Runt 20-nånting

I maj 2014 närmade jag mig lektion nr 25.

Jag hade köpt jodphurs på Hööks och shortchaps på Börjes och längtade aldrig tillbaks till gummistövlarna. HUR hade jag kunnat röra mig i de där hemska, svettiga sakerna?!

chaps

 

Jag sade hej-då till Bettan och bytte ridskola. Efter två timmars lyxrykt tackade hon mig med att… rulla sig. Så klart!

På den nya ridskolan red jag igen ett pass i en annan grupp, på alltför hög nivå,

Övningen för dagen var skolor vs skänkelvikningar och ridläraren hade ställt ut koner där man mellan vissa skulle göra öppnor, andra gå på rakt spår, göra skänkelvikningar eller slutor. En enda soppa för mig som aldrig gjort nåt av dem på lektion förut eller har fått grunderna förklarade. Men jag gjorde mitt bästa och tyckte att jag fick till några ”bananer” och ett par skänkelvikningar. Idag har jag en helt galen träningsvärk på insidan av låren! Och det tog på krafterna redan under lektionen. Första halvtimmen tyckte jag att jag hängde med rätt bra både med kropp och knopp men efter att vi gjort övningarna i trav ett tag (vilket fortsatte nästan hela lektionen) så kände jag mig ganska lost i huvudet, svettig på ryggen och trött i låren.

(https://ryttarlivet.com/2014/05/09/lektion-nr-23/)

Lektionen efter, nr 24 och i min egen grupp på rätt nivå fångades på film

I juni åkte jag på tjänsteresa till Portugal och tog två dagar ledigt för att hinna träffa mina vänner i Lissabon OCH besöka en bloggkompis, nämligen Kicki och hennes lusitanos!


Där fick jag rida min 26:e lektion på lusitanohingsten Jimmy. Visst är han magiskt vacker? (https://ryttarlivet.com/2014/06/05/lektion-nr-26-portugal/)

ryttarlivet100

2 reaktioner till “#Ryttarlivet100: Runt 20-nånting

  1. Vill bara säga att det är så roligt med detta 100-firande!

    Gilla

    1. Tack för din kommentar! Vad kul att du uppskattar det. Missa inte att vara med i tävlingen några inlägg bakåt 🙂 Lycka till!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close