Torsdagen med Lorre


Dagen efter privatlektionen så åkte jag ut till stallet efter jobbet. Lorre var jättemysig i boxen och mjukare och finare att rida.  

Vi red ett lättare pass av samma upplägg som dagen innan. Hade egentligen tänkt rida ut trots regnvädret (det finns inget dåligt väder bara…. ni vet) men det var flera som hade försökt göra det och hästarna var stissiga av nån anledning (eventuellt vildsvin) så då ville jag inte rida ut själv. 
Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på ensam i ridhuset sådär men nu hade jag ju lektionen i färskt minne och fokuserade verkligen på mina händer och Lorres ytterbog. Efter en kvart eller så kom ett annat ekipage in för att rida lite och då tappar jag lite fokus. Jag får lite prestationsångest och tycker att det blir lite jobbigt att rida när jag ju inte rider så bra som dem. Löjligt, jag vet, men ändock känner jag så.  

Mycket mys både före och efter lektionen blev det i alla fall!

1 tanke på “Torsdagen med Lorre

  1. Nja, inte löjligt, så känner jag också fast jag har ridit i 30 år. Jag får supersvårt att fokusera på mitt om någon tittar på eller någon annan rider samtidigt och då blir det ju också oftast inte bra heller.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s