Äntligen häst igen!

Igår var det dags att slänga mig upp i sadeln igen! Det finns två ridskolor här i närheten och i augusti provade jag den första (lektionsrapport här) och igår testade jag den andra. 
Helst skulle jag vilja rida i min gamla ridgrupp men det tar nästan en timme att köra dit nu, dessutom måste man köra rakt genom stan, så det funkar tyvärr inte. Jag vill dock ge mina varmaste rekommendationer till Stockby Ridskola på Lidingö!
Nu har jag i alla fall blivit erbjuden fast plats på båda ridskolorna (så mycket enklare nu när man inte anses vara nybörjare längre) och måste bestämma mig. Jag ska provrida i grupperna en gång vardera tänker jag och sedan blir det även ”familjeråd” för att bestämma vilken dag och tid som funkar bäst för oss. Man är ju inte lika flexibel med en liten bebis 😉
Rapport om gårdagens (hopp!!!)lektion kommer senare ikväll!

Kategorier allmänt

2 reaktioner till “Äntligen häst igen!

  1. Kul att du är tillbaka i sadeln igen så snart! Jag var tvungen att vänta ett par år innan bäckenbotten blev normal igen.

    Gilla

    1. Ja det känns superkul, och ovant! Jag har lite problem men det verkar luta åt ischias snarare än bäckenet. Hoppas att jag ska kunna rida på men vi får se!

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close