Detox – nu avgiftar och renar jag kroppen i en vecka

20140105-182119.jpg
Har ni testat att detoxa någon gång? Det handlar om att rensa ur slaggprodukter och gifter ur kroppen och fylla på med vitaminer och mineraler och annat för att bli friskare, starkare och piggare.

Jag körde en detox efter nyår för ett par år sedan och blev överraskad när resultaten kom nästan direkt: jag blev piggare, min mage funkade bättre, jag mådde superbra och jag tappade ett par kilon (dock mest vätska som sedan kommer tillbaka). Därför bestämde jag mig att lägga in två detoxar i mina årsmål eftersom jag vet att det gör min hälsa gott!

Igår blev det därför en sväng till Konsum för att inhandla sånt som vi (tyvärr) inte är så bra på att ha hemma: bönor, linser, ekofrukt- och grönt m.m. Jag tänkte lägga upp ett inlägg till ikväll eller imorgon med all info om hur du också kan detoxa! Det passar perfekt att starta under en helg och imorgon är det ju röd dag och ledigt för de flesta. Är någon med?

Annons
Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close