Mmm…Merinoull

20140115-234550.jpg
Jag hittade ett merinounderställ (certifierad ull) på rea. 250 pix för under- och överdel, ett riktigt fynd!

Jag tycker att underställströja + säkerhetsväst (+ eventuellt täckväst när det är så kallt att det behövs) är en grym ridkombo. Dock är alla mina underställ av syntetmaterial och USCH vad se stinker! Häst och svett om varann. Urk.

Men med det nya merinostället – lagom varmt och luktfritt! Ett så kallat ”hallelujah moment” 😉

Vad rider ni helst i?
20140115-234630.jpg

Annons

5 reaktioner till “Mmm…Merinoull

 1. måste bara säga att jag gillar din blogg! jobbade som ridlärare för både barn och vuxna förut, och tyckte nästan mest om att ha de vuxna nybörjarna! rida två ggr i veckan är verkligen super om man har möjlighet, när man är nybörjare hjälper mer tid i sadeln något oerhört, det är ju balans som ska byggas upp och muskler som ska hittas. och för att inte tala om att vänja sig vid rörelsemönstret som de här stora djuren har, inte som att cykla precis haha 🙂 önskar dig all lycka till och hoppas att du fortsätter att tycka att det är roligt med hästar och ridning, de är ju underbara de här djuren! kram! 🙂

  Gilla

  1. Tack snälla du! Vad kul att du hittat hit, som f.d ridlärare har du nog massor av bra tips till mig 🙂

   Gilla

 2. Jag har thermo långkalsonger och vanliga ridbyxor. Sedan ett linne, en tjocktröja och en tjockjacka och det funkar! 🙂 Men självklart är det så, rör jag inte på mig i stallet så blir det ändå kallt. Därför gör jag saker hela tiden för att hålla igång värmen 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close