Tack för era tips!

Tyvärr var det knappt någon rea kvar på Hööks (den ska jag inte missa nästa gång!). Hur som helst så kom jag hem med ett par jodphurs i alla fall (till ordinarie pris…), som nog får invigas imorgon kväll. Två andra fynd slank också med. Ska försöka fota senare i veckan. Det är himla svårt när man inte har någon som kan fota en… :-/

Annons

4 reaktioner till “Tack för era tips!

 1. Åh alltid kul att shoppa hästsaker 😀 Du köpte jackan från Gina också va? Om du nu gjorde det, hur är kvalitén? Har du provat den? 🙂

  Gilla

  1. Ja, alldeles för kul 😉 Hade på mig Gina-jackan i lördags för första gången men hade ingen som kunde fota 😦 Den är supersnygg men kvalitén känns sådär. Får se hur länge den håller! Ska försöka fixa foto och rapport framöver 🙂

   Gilla

 2. Spännande att få se vad du fyndade! 🙂

  sv: Haha, var tvungen att googla lite på detta nu och det finns en diganos som heter ”ansiktsblind” som är en neurologisk funktionsnedsättning och den delas in i lätt, medel eller svår. Om man har svår så har man till och med svårt för att känna igen sig själv i spegeln! Det finns ingen behandling men tips som man får är att notera annat på människor och träna sitt minne så. Typ lära sig rösterna, gångstil osv på olika personer.. Men det blir ju väldigt svårt när det kommer till personer som man inte träffar så ofta..

  Gilla

  1. Har du samma problem som jag att du inte kan visualisera någon framför dig? Inte ens min mamma, pappa, bror eller pojkvän kan jag liksom se framför mig (dock känner jag iaf igen dem när vi ses ;)). Man är inget vidare vittne i alla fall…

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close