Fynd på prov

Då sitter man på bussen mot stallet igen och denna gång iklädd lite nya grejer. Mina fynd blev en superskön och varm täckjacka samt en knallblå funktionströja, båda från CRW.

Gissa vad jag betalade? 75 kr för funktionströjan och *trumvirvel* 175 pix för jackan! 😀

20140225-183458.jpg

20140225-183511.jpg

Jodphursen får inget omnämnande här eftersom jag fick världens skavis idag av dem. De har en skarp söm på insidan av skorna, mitt bak (hur puckat är inte det?!). Ska se om jag får byta dem. Om inte blir jag sjukt besviken…

2 reaktioner till “Fynd på prov

  1. När jag skulle sätta mig in i hästvärlden för första gången (bara några månader sedan) blev det att handla mkt och pga ekonomi köptes Jodphursen, som är i skinn, ifrån citygross. Det tog en vecka, tejpning av fötter och duschning av skor både invändigt och utvädigt innan skorna var mjuka men nu passar de perfekt utan skav så man kanske inte kan förvänta sig skor som sitter perfekt direkt. Nu är det ett tag sedan du skrev detta inlägg så du har säkert hittat skor som sitter bra men att tejpa fötterna rekommenderar jag när man går in skor!!
    //lärd ifrån militärens kängor

    Gilla

    1. Oj, fy vad hemskt det låter! Men säkert värt det i slutänden 😉

      Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close