Bilder från igår (varning för lera!)

skitig robbanGårdagens lektion var både kul och lärorik och jag fick med mig mycket feedback (mot förra veckans 0 feedback) – känns bra!lerigt

Jag fick rida fina gamla Robban igen. Trots sina 26 år så är han väldigt pigg och fin att rida. Jag tror faktiskt att han gillar sitt jobb som ridskolehäst. Mindre bra tycker han dock om att ha blivit utflyttad till en utebox, borta från sin flock i stallet. Anledningen är att en skadad häst fått ta hans plats (i en spilta). Nu har han alltså större rörelsefrihet men jag tycker inte riktigt att han verkar trivas. Robban som alltid varit supersnäll i all hantering har blivit lite ”krånglig”, han stampar när han ska borstas och försöker bitas vid sadling m.m. Tråkigt, och jag hoppas att han snart får flytta ”hem” och att det hjälper.leder

Eftersom han står i uteboxen glöms han nog också bort av alla de små söta skötarna, så precis som förr gången var han redigt lerig (syns nog på bilderna ;-)). Fick jobba på med piggborsten för att ta bort det allra värsta. Han är ju rakad också, och verkar inte alls tycka att någon form av borstning (än mindre med piggborsten) är särskilt trevlig. Som ni ser fick jag en liten publik under tiden och dessutom fick jag hjälpa till att tränsa en liten ridskoleponny. Kul att inte vara den som BER om hjälp utan den som hjälper till! 🙂

rykt med publik

En sista koll att allt ser rätt ut….kolla

Nu ska jag fixa ihop ett inlägg med bilder och filmer från lektionen också. Ska bli kul att visa er och höra hur ni tycker att det går för mig. Vi hörs lite senare!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close