En vintrig lördag med sällskap

Efter de senaste dagarnas härliga vårväder i strålande solsken blev jag lite dyster när jag tittade ut över en snötäckt stad runt nollan i lördags morse. Men det var bara att dra på sig leggings under ridbyxorna och ge sig iväg! I lördags fick jag sällskap av en tjej som jag träffat via jobbet. Det visade sig snabbt att vi delade hästintresset och hon ville gärna följa med ut till stallet och träffa Leon 🙂

Vi åkte vid halv tio för att vara i stallet tidigt innan det blir en massa spring och hästarna ska få lunch etcetera. Solen sken på oss och det gick inte att ta miste på F’s glädje när hon fick umgås med hästar igen efter ett par år utan dessa underbara djur!

150321b

150321a

Vi turades om att skritta Leon (hade självklart fått ok från Leons ägare innan) och red runt i området. Det är verkligen fantastiskt vackert därute, eller vad säger ni?

150321c

150321d

150321e

150321g

150321h

150321i

150321j

150321k
Leon visade sig som vanligt från sin bästa sida och var både lugn och mysig ❤

Nästa vecka vill jag köra ett mer renodlat träningspass med Leon, ska verkligen planera in ett upplägg och köra på det. Med eller utan sällskap får vi se men jag kan alltid testa att ställa upp kameran någonstans och försöka filma mig själv 😉

3 reaktioner till “En vintrig lördag med sällskap

 1. Leon har krympt 😉 Jag vet ju att han inte är så stor men eftersom han är lagom åt dig så har han lixom sett stor ut ändå. Fast bredvid din långa ståtliga vän så ser han så liiiten ut. Älskar Araber och önskar jag var mindre så jag kunde rida dessa magiska fina hästar.

  Gilla

  1. Haha, förstår vad du menar för han ser verkligen superliten ut bredvid F 🙂 Han är verkligen magisk på alla sätt så jag förstår att du får arabfeber. Är så lyckligt lottad som får rida honom!

   Gilla

 2. Å så mysigt! Jättefina bilder. 🙂

  Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close