Vilken härlig morgon!

  

Tänk om man kunde starta alla dagar på hästryggen i solsken? Det vore väl nåt?!

Jag styrde ut mot stallet på morgonen och möttes av en lugn och solig morgon, lite kallt kanske för mitten av juni (13 grader) men man kan väl inte klaga när det ser ut så här utanför stallet.  


Leon fick gå ut i hagen med sina kompiasar medan jag fixade med ett skåp att ha mina ridgrejer i (äntligen ska jag slippa släpa allt fram och tillbaka!). Visar senare hur det blev.

Därefter hämtade jag Leon och kämpade med att få på de där jäkla bootsen. Vi hjälptes åt och lyckades eftrr många om och men. Eftersom vi red i ridhuset sist och Leons ägare sag att han varit lite trött igår så bestämde jag att vi skulle ta en liten skogstur.

Vi har ju bara ridit på breda ridvägar förut så jag var nyfiken på hur Leon skulle reagera.

Så här såg det ut:

Och som ni ser – det kunde ju inte ha gått bättre! Än en gång känner jag mig glad (och lite stolt) över att Leon numer litar till fullo på mig. Han följde minsta lilla vink och vi traskade över nedfallna träd, upp på små berg, ner mellan snåriga buskar och rakt genom granar – helt utan tvekan! Leon hade så himla kul och visade det med en oväntad energi och spetsade öron. Sötnosen! 

Efter att ha testat ver jag nu att skogsritter helt klart är min grej. Det är ju så härligt att vara omsluten av grönska och fåglarnas kvitte!. Jag och Leon har nog hittat en ny favorit!

Jag hade kunnat rida runt i skogen hela dagen, och Leon också tror jag, men jobbet kallade så vi vända tillbaka och Leon återförenades med polarna i hagen medan jag mockade bajs. Lite orättvist det där egentligen 😉

Annons

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close