Medryttare i Stockholm finnes!

  

Tusen tack för era fina ord efter mitt senaste inlägg. Jag har ingen aning hur det blir framöver men det känns lite, lite bättre när ni är så positiva och hejar på ❤️

Styrkt av era ord surfade jag in på Hästnet och Medryttare.nu och gick igenom annonserna. Som vanligt är det svårt att hitta en häst (och ägare) som passar en (relativ) nybörjare men jag hittade i alla fall en som verkade lovande. Har nu mejlat henne. Får se om jag får svar. Håll tummarna nu!

Om du, eller någon du känner, söker en medryttare i Stockholm (norra eller södra spelar mindre roll – jag är mobil) – så tipsa gärna! Jag är oerhört seriös, gör alltid mitt bästa, ger massor av kärlek och sätter alltid hästens bästa först. Ni når mig här på bloggen eller via ryttarlivet@gmail.com.

Kram!

Annons

En reaktion till “Medryttare i Stockholm finnes!

  1. Tror du kommer hitta en ny häst!:) tala bara om att du har varit medryttare tidigare och visa en film på när du rider Leon så kan de inte tacka nej;):)

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close