Tack till mina trogna läsare!

  

Vilken superpepp att få veta lite mer om Er! Stort tack till ni underbara kvinnor som berättade lite mer om er själva (här kan du som inte gjort det än presentera dig). Vad kul att se att det är ett stort spann i både ålder och ridvana men med den gemensamma nämnaren att vi alla älskar hästar och ridning! ✨❤️✨

Det verkar som att ni alla uppskattar mina lektionsrapporter. Ibland är jag bara så trött på dem (och på mig själv för att jag aldrig kan hålla mig kort) men nu när jag vet att de även hjälper andra framåt så lovar jag att fortsätta!

En del av er efterfrågar specifikt tex tips på ridövningar eller saker kring medrytteriet. Jag har kategoriserat alla mina inlägg från start (på mobilen hittar ni kategorierna aaaaallra längst ner) så där kan ni lätt klicka in er på just det som intresserar er lite extra.

Är det så att du har en specifik fråga, fundering, idé eller tanke som du skulle vilja att jag skrev om så skriv en kommentar om det – jag brukar försöka ta upp det i bloggen (om jag har någon egen erfarenhet av det vill säga). 

Mina starttips för nybörjare hittar ni här: https://ryttarlivet.com/borja-rida-som-vuxen-allt-for-den-vuxna-nyborjaren/

Kategorin ridövningar: https://ryttarlivet.com/category/ridovningar/

Nej hörrni, nu vankas det bröllopsplanering, tacos och Mello här hemma som hos så många andra (minus bröllopsplaneringen då kanske) men vi hörs igen imorgon!

KRAM ❤️

(Ps. Rosorna på bilden är ÅTTA dagar gamla. Finns inget bättre än rosor från matbutiken, de blir alltid finast och håller längst! /Tips från coachen ;))

Annons
Kategorier allmänt

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close