#Ryttarlivet100: Jubileumsvecka!

På lördag firar vi 100 lektioner! Jag har alltså tagit 100 ridlektioner sedan jag började rida den 18 december 2013 och ni har fått följa med på varenda en av dem. Tack! Om någon mot förmodan är sugen på att maratonläsa de 99 lektionsrapporterna hittills så finns de här i arkivet.

Ni har kanske sett att jag har uppdaterat bloggens sidhuvud (header) nu till veckan? Det blev kanske inte helt hundra men jag ville i alla fall göra något nytt. Dessutom har bloggen fått en alldeles egen logga! Tack till er som var med och röstade om hur den skulle se ut. Efter mycket vridande och vändande blev det såhär:

Ryttarlivet logo 2016Det är alltså jag och Leon som jag har ritat av (syns kanske på arabsvansen? ;-)). Vad tycker ni?

Hur som helst, jubileumsveckan är officiellt igång och jag ska se till att leverera återblickar, framtidsspaningar och kanske någon överraskning. Och så lektion nr 100 givetvis.

Är det något särskilt DU vill att jag lägger upp?

Nu kör vi!

3 tankar på “#Ryttarlivet100: Jubileumsvecka!

  1. Hej Isabella, har du sagt till Kia att det är lektion nr 100 på lördag? Tycker att du borde få önska häst 🙂 /Louise (Zharas kompis)

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s