Min sista lektion på ridskolan (lektion nr 70)

  

Som ni vet har jag beslutat mig för att sluta på ridskolan och börja rida privat på Leon istället istället. Än har jag inte hittat någon tränare men jag hoppas verkligen att det löser sig under/efter sommaren.

Igår var det så dags för den sista lektionen. Enligt schemat skulle vi hoppa och jag som missade förra hopplektionen p.g.a. tjänsteresa var såklart taggad till tusen på att få hoppa en liten bana! Men nej, tyvärr, så blev hoppningen inställt. Hästarna har ridits för hårt under terminen och det fanns helt enkelt inte tillräckligt många fräscha hästar till oss åtta som skulle rida.

Därmed blev hoppningen förvandlad till uteritt vilket några i gruppen var superglada för, medan jag var lite mindre glad. Jag rider ju ut varenda vecka med Leon så för mig är det inte lika speciellt som för dem som bara ridit i ridhus såklart. Dessutom vill jag LÄRA mig saker. Nåväl. Jag fick välja häst ganska tidigt och slog till på Jurand igen (ni vet bjässen jag red sist?). När jag sedan fick höra att han är rätt så framåt under uteritterna och kom in i boxen och insåg hur jäkla stor han är så ångrade jag mig nästan – men bestämde mig för att det skulle gå bra.

Och det gjorde det. Visst var han framåt och han är ju stor, tung och stark men han lyssnade på mig. Efter att vi ridit upp och ner i skogen och upp på en gammal soptipp (med oändlig utsikt) så avslutade vi på en utebana där vi fick rida självständigt i trav och galopp. Vi satte alla fattningar klockrent och det kändes som en riktigt bra avslutning trots allt.

Älskar stora hästar! ❤️

  

Annons

2 reaktioner till “Min sista lektion på ridskolan (lektion nr 70)

  1. Vad trist att hoppningen blev inställd! 😦

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close