Filmbevis

Alltså att se sig själv rida på film är ganska så… deprimerande. Haha! Jag menar bara att man känner att ”här har jag lagt snart ett år av ridlektioner bakom mig (detta var den 44:e) och så ser jag ut SÅDÄR?! ”

Jag vill ju så mycket, jag vill kunna så mycket mer, jag vill kunna rida ett dressyrprogram nån gång. Men, men, allt har väl sin tid. Och även om det är lite nedslående att se alla sina brister så är det också väldigt lärorikt. Här ser jag ju verkligen alla de saker Nina påpekade för mig och som jag listade i förra inlägget. Det som är så värdefullt med film är att se hur stor skillad det kan bli på bara en liten förflyttning av en tå eller en hand. Otroligt! Tänk vilken kroppskontroll proffsryttare har. Jag är djupt imponerad!

Så, här får ni njuta av trav med och utan stigbyglar, helt ocensurerat. Ser fram mot att höra vad ni tycker (good and bad) 🙂

Vill bara påpeka att det här alltså är första gången jag travar utan stigbyglar längre än ett par steg.

Slutligen nåt som jag faktiskt är lite stolt över: Leon blev rädd (det kom ett ekipage galopperande ”från ingenstans” och skenade iväg lite grann. Och jag satt kvar utan problem! Utan stigbyglar! Så sitsträningen gav liksom instant reward kan man säga 😉

7 reaktioner till “Filmbevis

 1. Jag tycker det ser helt okej ut! Framförallt när du rider utan stigbyglar! 🙂 Roligt att ha på film och kunna jämföra om några månader hur du har utvecklats då 🙂

  sv: Beskrivning av ormen finns uppe på bloggen nu 🙂

  Gilla

  1. Ja, det är lite synd bara att jag inte har fler filmer från hur det såg ut i början. Det här var ju egentligen första gången jag travade utan stigbyglar längre än ett par steg så jag är glad att jag ens höll mig kvar 🙂

   Gilla

 2. Vilken härlig blogg du har! Roligt att läsa och se filmer/bilder om någons utveckling utan att det är censurerat och rosabubbligt jämt. =)

  Gilla

  1. Tack Jessika! Ja, här är det inte mycket rosabubbligt, haha 😉

   Gilla

 3. Aplplåder. Du har en sån härlig inställning. Tycker det ser helt ok ut. Håller med om de punkter du själv listade och så vore det toppen om du slappnade av mer i armarna så att de inte skumpar upp och ner så mkt då det nog stör honom lite i munnen. Men du gör ditt bästa och tränar du på detta en stund varje vecka kommer du behärska det på nolltid. Kämpa på 👏👏👏

  Gilla

  1. Tack snälla för de fina orden! Ja, det är bara att traggla på. Ska tänka på armarna också. Kram!

   Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close